Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...Mesoestetic

Mesoestetic je globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine.

„Samo izvrsnost našega rada, naša predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda doveli su nas ovako daleko.“ - Font Joan Carles, osnivač i izvršni direktor tvrtke Mesoestetic

Mesoestetic rješenja

Mesoestetic je globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine. „Samo izvrsnost našega rada, naša predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda doveli su nas ovako daleko.“ - Font Joan Carles, osnivač i izvršni direktor tvrtke Mesoestetic

Profesionalna njega

Profesionalni tretmani mogu biti estetski ili medicinski. Estetski tretmani se primjenjuju u kozmetičkim salonima ili estetskim zdravstvenim centrima, dok se medicinski tretmani primjenjuju u medicinskim centrima ili klinikama.

Mesoestetic estetske tretmane izvode profesionalci u kozmetičkim salonima, a isti se mogu prilagoditi potrebama svakog klijenta ponaosob. Proizvodi se nanose lokalno (na kožu), a protokoli obuhvaćaju faze prevencije, pripreme, liječenja, održavanja i praćenja.

Profesionalna njega

Dobar režim njege kože neophodan je za postizanje najboljih mogućih rezultata; faza čišćenja pojačava djelovanje aktivnih sastojaka koji se nanose tijekom izvođenja tretmana, a zaštitna svojstva sprječavaju i kontroliraju negativne učinke prilikom izlaganja suncu

Magic Crystals

Magic Crystals je spravljen po standardima EU-a, što znači da su strogo vodili računa o sastojcima koje koriste u svojim preparatima, a većina sastojaka je iz organskog uzgoja. Ambalaža je također izrađena po standardima EU-a; staklena i zatamnjena, kako bi se sastojci sačuvali od svjetlosti. Ambalaža je visokokvalitetna te jedinstvena u svijetu kozmetike.

Magic Crystals je prepoznatljiv po svom eliksiru od kristala koji je sastavni dio proizvoda. Eliksir je spravljen pomoću američkog aparata, jedinstvenog u svijetu po svojim frekvencijama koje ubacuje u sastav eliksira. Otišli su i korak dalje pa su u eliksir ubacili i potencije homeopatije. Samim time, ovo je napredna nova prirodna kozmetika koja tek ulazi u svijet kozmetologije. Rezultira dugotrajnim efektom jer prirodni sastojci prodiranjem u kožu instant počinju djelovati i tako daju rezultate.

Rezultati tretmana

magic-crystal

Dalton Aqua Facial

Ime DALTON stoji za više od 45 godina iskustva na području morske kozmetike. Spajamo tradiciju i iskustvo s najnovijim znanstvenim spoznajama i prirodnom učinkovitošću. Nadahnut morskom raznolikošću za ljepotu vaše kože.

Mješavina elemenata u tragovima i mineralnih soli u morskoj vodi je dobro poznata našem organizmu, stoga se izuzetno dobro apsorbiraju i naša koža ih tolerira. Ovaj prirodni mehanizam olakšava upijanje vitalnih tvari u dublje slojeve kože. Poznavanje ovog osnovnog principa temelj je naše filozofije proizvoda. Morska kozmetika DALTON – inspirirana morem.

Vosak Lycon

Vosak LYCON napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima. Osigurava vrhunske rezultate zato što bolje od drugih voskova odstranjuje jako tvrdokorne dlake, i to već kod dužine od 1 mm.

Ima nisku temperaturu djelovanja, iznimno je elastičan i nježan, stoga na kožu djeluje njegujuće i smirujuće, a voskanje postaje ugodno iskustvo i na najosjetljivijim dijelovima tijela.

Juliette Armand

Juliette Armand profesionalni je grčki dermokozmetički brand za njegu lica. Klasični tretman lica nikad nije običan uz Juliette Armand serume, peelinge i maske koje individualno odabiremo, ovisno o tipu i stanju kože.

Naši favoriti Juliette Armand branda su:

Dr. Schrammek Green Peel

Dr. Schrammek Green Peel potpuno je prirodna biljna metoda razvijena medicinskim istraživanjima na temelju 50-godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Diljem svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela.

Elemis

Elemis je vodeći luksuzni britanski brend spa kozmetike i kozmetike za njegu kože kojeg svake godine koristi čak više od 6,5 milijuna zadovoljnih korisnika spa centara i kozmetičkih salona. Uspješna kombinacija prirodnih aktivnih sastojaka i najmodernije tehnologije omogućila je Elemisu da na tržište izbaci neke od najutjecajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne spa terapije koje je industrija ljepote, spa i wellnessa ikada imala. Od ekskluzivnih salona, raskošnih spa centara na kruzerima i vodećih maloprodajnih mjesta, sve do najluksuznijih svjetskih odmarališta,

Elemisovi tretmani jamče izvrsne rezultate. Određeni prirodom. Vođeni znanošću. To nije samo slogan, to je obećanje.

My Lamination

My Lamination talijanski je brand osmišljen prvenstveno za njegu prirodno oslabljenih i kratkih trepavica i obrva, uništenih trepavica i čupavih obrva.

Višestruko nagrađivana Corina Maleca osmislila je tretman u kojem se prvotno radi keratinsko uvijanje trepavica, nanese se boja ukoliko je potrebna, nahrane se i iznjeguju trepavice botox tretmanom na bazi minerala i vitamina te se, naposljetku, radi laminiranje trepavica kako bi se iste zaštitile. Kućna njega se nastavlja vitaminskim serumom.

My Lamination je dobitnik međunarodnih nagrada: “Noviteti godine 2017.” na dodjeli nagrada “Crystal Lashes 2017” u Minsku, zatim “Brand godine 2017.” na natjecanju “Golden Star 2017” u Krasnadaru, Rusiji.

Vitamin LashBotox by My Lamination proizvod međunarodno je nagrađivan kao “Proizvod godine 2017.” na “Charme Awards 2018” u Moskvi i ponovno 2018. godine na dodjeli nagrade “Beauty Absolute 2018” u Čeljabinsku, Rusiji.

Tvrtka My Lamination je sa svojim trenerima i učenicima osvojila više od 90 pehara na međunarodnim natjecanjima u kategoriji Lamination trepavica. Postojanost tretmana je 4 do 6 tjedana, budući da nove i mlade dlačice ponovno rastu. Metoda je potpuno bezbolna, ima wow efekt i najbitnije, trepavice se obnavljaju botoxom, serumom, nakon raznih tretmana, ekstenzija, umjetnih trepavica.

Call Now Button