_Tretmani tijela_

King shape

Revolucionarni aparat koji kombinira sve do danas poznate tehnologije u zatezanju kože, oblikovanju tijela i uklanjanju celulita te ublažava bore stimulirajući kolagen i elastin. Ovaj uređaj je patentiran na način da se različiti nastavci koriste na različitim dijelovima tijela.

Pri radu se koristi 5 različitih tehnologija:

 • Ultrazvučna kavitacija – dvostruka kavitacija
 • 940nm infracrveni laser
 • Bipolarni RF
 • Endermology
 • Valjci

Kavitacija je učinkovita, neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Ultrazvučnu kavitaciju zbog tih karakteristika stručnjaci nazivaju i “prirodnom liposukcijom”. Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno. Tretman pospješuje smanjivanje obujma uzimajući u obzir da je klijent zdrav (da ne pije hormonsku terapiju, tablete za krvni tlak i sl.).

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi. Uz elektrostimulaciju izvrstan je tretman u učvršćivanju, odnosno zatezanju.

Vakuum usisava, odiže kožu i mišiće te masira, što snažno prokrvljuje tretirano područje i potiče limfni sustav; uspostavlja ravnotežu i lakše izbacivanje toksina iz mišića i tijela.

Daje odlične rezultate kod bolno ukočenih leđa i išijasa, u tretmanima protiv celulita jer „izravnava“ potkožne masne stanice. Vakuum terapija se najčešće primjenjuje kao tehnika olakšavanja boli u mišićima leđa kao i tretmanima mršavljenja, tretmanima uklanjanja celulita jer potiče limfnu i krvnu cirkulaciju.

Vakuum je osnovna, polazna tehnika u salonu tijekom izvođenja tretmana lica i tijela, nakon čega dodajemo i druge tehnike, ovisno o tretiranoj indikaciji.

Elektrostimulacija

jedna je od najstarijih i najdjelotvornijih metoda za uklanjanje masnog tkiva i smanjenja celulita, a unatoč raznim preobrazbama i unaprjeđenju na tržištu, mnogi kozmetičari i dalje najradije biraju upravo ovu metodu kao dio kure rješavanja neželjenih kilograma, smanjenja celulita i tonifikacije mišića.

Pri gubljenju masti iz organizma mišići i koža gube tonus jer tkivo dijelom slabi na račun mišićnog tkiva koje se također razgrađuje, bez obzira što mi želimo djelovati na mast. To je proces koji se ne može zaobići. Kako ne bi došlo do toga, vrlo je važno stimulirati mišiće da svojim kontrakcijama istovremeno učvršćuju tkivo i kožu.

Ukoliko se mršavljenje ne poprati tretmanima učvršćivanja mišića pomoću elektrostimulacije ili radiofrekvencije, rezultati neće biti dovoljno dobri.

Ova dva procesa su zapravo neodvojiva. Prilikom mršavljenja potrebno je učvrstiti tkivo koje gubi masnoću, a time se dobiva i na gubljenju obujma. Mišić koji je zategnut daje potpuno drugačiji izgled tijelu. Čak i kada postoji višak kilograma, ako su mišići ispod masnog tkiva čvrsti, tijelo izgleda drugačije i bolje.

Stoga tretmani za mršavljenje, pomoću kojih strujni impulsi kroz kontrakciju mišića učvršćuju i oblikuju mišiće, naprave drugačiji oblik tijela. Istovremeno se na tim mjestima gdje smo priključili strujne elektrode, zbog kontrakcija mišića troši masno tkivo. Iz njega se stvara energija za mišićni rad, pa se na tom mjestu smanjuje i obujam.

Elektrostimulaciju kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, vakuumom, oklagijama i dr.

Limfna drenaža

je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, odnosno presoterapijom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfocita) i nešto crvenih krvnih stanica, odnosno njezini limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Limfnu drenažu preporučujemo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok, stoga se preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Limfnu drenažu kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, vakuumom, oklagijama i dr.

Vacumslim 48

Profesionalni tretman za mršavljenje i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koji se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja te poboljšati izgled kože tijela.

Za dobar efekt preporučuje se paket od 6 do 12 tretmana koji se izvode 3 puta tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege; seruma i kreme. Na taj način cijeli tretman traje 48 dana.
Tretman Vacumslim 48 kombiniramo s tretmanima kavitacije, radiofrekvencije, vakuuma, gips tretmana, aromaterapije u termo deci, oklagijama i dr.

Aktivne komponente:

 • L-Carnitine – ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica te postiže da masti sagorijevaju u energiju.
 • RonaCare Rutinsulfate – koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. On čini kožu mladom i lijepom.
 • Kofein – snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.
 • Thermolate – proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.
 • Ekstrakt divljeg kestena – sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.
 • Ekstrakt bršljana – Ivy (Hedera helix) – sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.
 • Ekstrakt alge – intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.
 • Kompleks eteričnih ulja – limun, cimet, naranča, ružmarin kao i bergamot, menta, lavanda osvježavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.
Oklagije ili maderoterapija

Masaža kojom se radi stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina – čišćenje nečistoća iz organizma.

Tretman maderoterapije kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, Vacumslim 48 tretmanom, gips tretmanom, elektrostimulacijom, presoterapijom, termo dekom i dr.

Želite li savršenu figuru, pokrenutu limfnu i krvnu cirkulaciju, ovo je idealan tretman za vas.

Gips tretman

Namijenjen je tretiranju celulita, otečenih nogu i trbuha (edematozna stanja celulita) i neelastičnosti kože.

Aktivne supstance koje su odgovorne za rješavanje ovih problema su:

 • Bakar – ima važnu ulogu u stvaranju elastina
 • Cink – vezuje slobodne radikale, odnosno poboljšava eliminaciju štetnih tvari
 • Silicij – ima veoma dobru ulogu u stvaranju kolagena
 • Magnezij – važan za učvršćivanje tkiva
 • Željezo – očuvanje mlade kože i tonusa kože

Sa samo jednim gips tretmanom možete skinuti čak jedan konfekcijski broj, i to za samo 45 minuta.
Kako se izvodi tretman gipsanih bermuda?

U toku tretmana, područje koje se tretira oslobađa se viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju. Zbog toga je efekt vidljiv već nakon prvog tretmana.

Tretman gipsanih bermuda kombinira se s tretmanima kavitacije, radiofrekvencije, vakuuma, Vacumslima, presoterapije, elektrostimulacije i dr.

Termo deka

Ima isti efekt kao sauna s prednošću u odnosu na saunu jer se tretira tijelo, a lice je izolirano od zagrijavanja. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine itd. Koristi se kao anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.

Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.
Termo deku kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, presoterapijom, odnosno limfnom drenažom, vakuumom, oklagijama, Vacumslimom 48, gipsom i dr.

Prednosti termo deke:

 • Detoksifikacija i sprječavanje nakupljanja masnoća u tijelu
 • Ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari
 • Aktivira tijelo i njegove funkcije
 • Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje
 • Ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane
 • Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre te utječe na poboljšanje raspoloženja
 • Poboljšava imunološki sustav
 • Uklanja bol i upale
 • Oporavlja organizacijske funkcije tijela

© 2020. BeYou kozmetički salon

Call Now Button