Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...

Tretmani tijela

King shape new generation

Tko je kandidat za tretman?

Kako funkcionira tretman?

Lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita te čvrsta i glatka koža, želja je gotovo svakog našeg klijenta. Kako bismo dostigli tu sinergiju, potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te čvrsto vezivno tkivo.

King Shape New Generation je revolucionarni aparat koji kombinira sve do danas poznate tehnologije u zatezanju kože, oblikovanju tijela i uklanjanju celulita te ublažava bore stimulirajući kolagen i elastin.

Rezultat tretmana:

Što je King Shape?

Lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita te čvrsta i glatka koža, želja je gotovo svakog našeg klijenta. Kako bismo dostigli tu sinergiju, potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te čvrsto vezivno tkivo.

King Shape New Generation je revolucionarni aparat koji kombinira sve do danas poznate tehnologije u zatezanju kože, oblikovanju tijela i uklanjanju celulita te ublažava bore stimulirajući kolagen i elastin.

Pri radu se koristi 5 različitih tehnologija:

  • Dvostruka ultrazvučna kavitacija
  • 940nm infracrveni laser
  • Bipolarna radiofrekvencija
  • Endermology
  • Valjci

Sve tehnologije su zajedno integrirane kroz različite aplikatore i aktiviraju se nakon vakuumskog usisa u aplikatoru, što tretman čini fokusiranim samo na kožni i masni nabor tkiva u čašici bez djelovanja na okolno tkivo. To nam omogućuje u potpunosti sigurno i precizno djelovanje na metaboličke procese smanjenja obujma masnih stanica, drenažu, učvršćivanje veziva, što za rezultat ima smanjenje masnih naslaga, redukciju celulita i zatezanje kože.

Kavitacija je već desetljećima korištena u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našla je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je brza redukcija masnih naslaga na tretiranom području. Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti organizma, stilu života i prehrambenim navikama.

Za razliku od ostalih uređaja, u King Shapeu imamo dvostruki ultrazvuk pod kutom od 45 stupnjeva  sa snažnim lipolitičkim efektom u sinergiji s radiofrekvencijom i infracrvenim laserom koji se aktiviraju nakon vakuumskog usisa u aplikatoru, što tretman čini visoko sigurnim i učinkovitim.

Radiofrekvencija kontrolirano zagrijava tkivo na temperaturu 37-41° C što potiče stvaranje i reorganizaciju kolagenih vlakana. Infracrveni laser jako potiče cirkulaciju, dotok hranjivih tvari i kisika te eliminaciju štetnih tvari. Smanjenjem obujma masnih stanica otpuštaju se metaboliti masti (glicerol i slobodne masne kiseline), raspadni produkti, toksini i voda. Sistem eliminacije kod svakog je organizma različit i ovisi od brojnim faktorima. Zato King Shape potpomaže te procese kroz različite tehnologije ukomponirane kroz vakuum modove da bi ubrzali izlučivanje iz organizma.

King Shape nije samo tretman za smanjenje obujma, nego je najbolje oružje i tretman izbora kod celulita. Celulit u svom nastanku prate različiti faktori, ali je većinom rezultat povećanog obujma masnih stanica i loše drenaže, slabog veziva te upalnih procesa na vezivu sa stvaranjem fibroza kod  netretiranog celulita. Kako King shape djeluje na obujam, drenažu i učvršćivanje veziva pokazao se zaista idealnom, sveobuhvatnom metodom u oblikovanju tijela i eliminaciji celulita.

Tretman je siguran, ugodan, bezbolan, a rezultati brzo vidljivi.

Opis tretmana

Kavitacija je učinkovita, neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Ultrazvučnu kavitaciju zbog tih karakteristika stručnjaci nazivaju i “prirodnom liposukcijom.“ Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav pomaže u transformaciji tijela, čime se vraća izgubljeno. Tretman pospješuje smanjivanje obujma uzimajući u obzir da je klijent zdrav (da ne pije hormonsku terapiju, tablete za krvni tlak i sl.).

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi. Uz elektrostimulaciju izvrstan je tretman u učvršćivanju, odnosno zatezanju.

Vakuum usisava, odiže kožu i mišiće te masira, što snažno prokrvljuje tretirano područje i potiče limfni sustav; uspostavlja ravnotežu i lakše izbacivanje toksina iz mišića i tijela. Daje odlične rezultate kod bolno ukočenih leđa i išijasa, u tretmanima protiv celulita jer „izravnava“ potkožne masne stanice. Vakuum terapija se najčešće primjenjuje kao tehnika olakšavanja boli u mišićima leđa kao i tretmanima mršavljenja, tretmanima uklanjanja celulita jer potiče limfnu i krvnu cirkulaciju. Vakuum je osnovna, polazna tehnika u salonu tijekom izvođenja tretmana lica i tijela, nakon čega dodajemo i druge tehnike, ovisno o tretiranoj indikaciji.

 

Rezultat

Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon tretmana. Klijenti osjećaju svojevrsno olakšanje u tijelu. Broj tretmana ovisi o nizu faktora: količini masnog tkiva, vrsti i stupnju celulita, metabolizmu i prehrambenim navikama klijenta.

Oporavak

Nakon tretmana se odmah možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Čak je i poželjno povećati tjelesnu aktivnost. Prva 72 sata nakon tretmana mokrenje je učestalije, a stolica može biti rjeđa. Potrebno je paziti na prehranu i piti veću količinu vode.

Kriolipoliza

Tko je kandidat za tretman?

Svrha tretmana:

Ovim tretmanom se uklanjaju i metaboliziraju kompletne masne stanice pa se masti više u njima ne mogu skladištiti, za razliku od aparativnih metoda i redukcijskih dijeta gdje se samo smanjuje obujam stanica. Masne stanice se potom metaboličkim procesima u potpunosti izlučuju iz organizma. Proces je postepen, stoga prve rezultate očekujemo nakon 3 do 4 tjedna, a konačne nakon 2 mjeseca. Jednim tretmanom se trajno ukloni 25-30% masnih stanica tretiranog.

Rezultati tretmana:

Kriolipoliza je trajno uklanjanje masnih naslaga zaleđivanjem. Ovim tretmanom se uklanjaju i metaboliziraju kompletne masne stanice pa se masti više u njima ne mogu skladištiti, za razliku od aparativnih metoda i redukcijskih dijeta gdje se samo smanjuje obujam stanica. Masne stanice se potom klasičnim metaboličkim procesima izlučuju iz organizma. Kriolipoliza ima hlađenje kroz cijelu površinu aplikatora, za 360°, i tako je učinak bolji, a vrijeme tretmana kraće! Tretman je siguran za okolno tkivo jer se zamrzava samo masni jastuk u aplikatoru, dok je površina kože zaštićena posebnom membranom. Istovremeno se mogu tretirati dva različita jastuka.

Kriolipoliza je odobrena od strane FDA (Američka agencija za lijekove) za trajno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na bedrimam, trbuhu, struku, stražnjici, leđima i podbratku.

Opis tretmana

Tretman kriolipolize ne zahtjeva pripremu. Prvo definiramo područje koje želimo tretirati. Istovremeno možemo tretirati dva masna jastuka na tijelu te podbradak. Na kožu područja koje tretiramo položimo jednokratnu membranu koja sadrži termostabilna sredstva koja štite površinu kože od zamrzavanja. Preko membrane vršimo usis masnog tkiva u aplikator koji hladi do –10°C. Aplikator hladi cijelom površinom, za razliku od drugih uređaja kriolipolize gdje je hlađenje parcijalno. Prije hlađenja tkivo se zagrijava, što tretman čini ugodnijim. Kada aplikator počne hladiti, javlja se osjećaj hladnoće koja postaje sve intezivnija, uz osjećaj bockanja u tkivu. Kada dođemo do ciljane temperature ubrzo dolazi do anestezije i analgezije (zbog efekta zamrzavanja) pa je tretman ugodan do samog kraja. Tijekom tretmana klijent se nalazi u udobnom ležećem ili poluležećem položaju te se može u potpunosti opustiti svih 30 do 45 minuta koliko traje tretman. Preporučena količina tretmana ovisi o veličini masnog jastuka.

Tko su kandidati za tretman kriolipolize?

Kandidati za kriolipolizu su osobe starije od 20 godina koje imaju višak masnih naslaga na području stomaka, unutarnjeg i vanjskog dijela bedara, koljena, ispod stražnjice, na leđima i koje imaju  podbradak. Kriolipoliza je idealna za preoblikovanje tijela. Tretman je kontraindiciran kod osoba s metastatskim tumorima, akutnim oboljenjima, kod težih autoimunih bolesti, težih kardiovaskularnih bolesti, epilepsije, temperature, kod težih oboljenja jetre i bubrega, osoba koje imaju ugrađen pacemaker, trudnica i dojilja, krioglobulinemije (rijetke bolesti; stvaranja posebne vrste imunoglobulina pod utjecajem hladnoće).

Rezultati tretmana

Posljedica kriolipolize je apoptoza (programirana stanična smrt). Masno tkivo postaje nekrotično i raspada se te se sistemom eliminacije izlučuje iz organizma. Prve rezultate očekujemo nakon 3 do 4 tjedna, a konačne nakon 2 mjeseca. Jednim tretmanom trajno se ukloni 25-30% masnih stanica tretiranog  jastuka.

Oporavak od tretmana

Nakon tretmana kriolipolize tretirano područje je crveno i blijedo, javlja se osjećaj peckanja, bockanja i svrbeža te punoće u grlu nakon tretiranja podbratka. Sve nuspojave nestaju u roku od nekoliko dana. Tretman je u potpunosti siguran. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim obvezama.

Tesla/ Hifem/EMS

Tko je kandidat za tretman?

Što je Tesla tretman?

Jeste li ikada poželjeli odraditi trening i jačati mišiće ležeći? Upravo to je moguće uz novu HIFEM (High Intesity Focus Electro Magnetic) tehnologiju. Tesla je uređaj baziran na revolucionarnoj HIFEM tehnologiji. Fokusirano elektromagnetsko polje visokog inteziteta odradi čak 20.000 mišićnih kontrakcija za vrijeme trajanja tretmana! Ove supramaksimalne učinke nije moguće postići putem klasičnoga treninga. Zbog velike potrošnje u mišićima crpi se energija iz okolnog masnog tkiva, što rezultira smanjenjem masnih naslaga. Kao rezultat imamo ojačane, definirane mišiće, smanjene masne naslage na tretiranom području te zategnutu kožu. Naš Tesla ima još ugrađenu i radiofrekvenciju u glavu uređaja, što rezultira još boljim učinkom! Ukoliko želite izdefinirati i oblikovati noge, stražnjicu, trbuh, struk, leđa ili ruke, neinvazivno, bez napora Tesla je pravi izbor!

Rezultati tretmana:

Opis tretmana

Na područja koja želimo tretirati postavljamo dva aplikatora koji stvaraju fokusirano elektromagnetsko polje. Intenzitet i modalitet podešavamo ovisno o jačini mišića te subjektivnom osjećaju klijenta. Nastoji se podesiti maksimalni intenzitet izdržljivosti. Tretman traje od 30 minuta do sat vremena. Za vrijeme tretmana osjećaju se intenzivne pulsacije mišića.

Tko su kandidati za ovaj tretman?

Kandidati su sve osobe koje žele brzo definirati i ojačati mišiće te konturirati bilo koji dio tijela bez odrađivanja klasičnog treninga.

Tko nije kandidat za ovaj tretman?

Osobama koje imaju akutne upale, temperaturu, epilepsiju, mišićna oboljenja, venske tromboze, ugrađeni pacemaker, metalne implatante te trudnicama se ne preporuča Tesla tretman.

Rezultati

Rezultati su vidljivi nakon 3 do 4 tretmana. Preporučuje se 5 do 10 tretmana za konkretan učinak.

Oporavak

Nakon tretmana se osjeća efekt rada mišića (kao da ste odradili trening). Možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah poslije tretmana.

Limfna drenaža

Tretira:

Ukratko o tretmanu:

Limfna drenaža Iskra Medical je medicinsko-kozmetički tretman tijela koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, odnosno presoterapijom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfocita) i nešto crvenih krvnih stanica, odnosno njezini limfociti na sebe vežu strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz brojne limfne žlijezde veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak pročistiti limfu od bakterija, kružeći cijelim tijelom.

Rezultati tretmana:

Opis tretmana

Aparat Iskra Medical za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane pneumatske kompresije, tzv. presoterapije rukava koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Masaža ekstremiteta odvija se na temelju kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresora) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o klijentovoj dijagnozi. Stvaraju se polagani valovi tlaka, a zrak se ispuhuje nakon završetka ciklusa. Na tretiranom području dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

Tko su kandidati za limfnu drenažu?

Kandidati za limfnu drenažu Iskra Medical su svi oni koji imaju lošu prokrvljenost nogu, stražnjice i trbuha, otečene noge, celulit, proširene vene te nakupljene otpadne produkte metabolizma.

Limfnu drenažu preporučujemo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate. Presoterapija višestruko pozitivno djeluje na organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok, stoga se preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Oporavak od tretmana

Oporavak od limfne drenaže nije potreban. Nakon tretmana odmah možete nastaviti s uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Vacumslim 48

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Vacumslim 48 je profesionalni tretman za mršavljenje i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koji se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja te poboljšati izgled kože tijela.

Rezultati tretmana:

Koliko tretmana je potrebno za dobar efekt tretmana?

Već nakon prvog tretmana čvrstoća i izgled kože su izvanredni, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući, jer se tretmanom odstrajuje višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost. Za dobar efekt preporučuje se paket od 6 do 12 tretmana koji se izvode 3 puta tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege; seruma i kreme. Na taj način cijeli tretman traje 48 dana.

Koje su prednosti Vacumslim 48 tretmana za tijelo?

Prednosti Vacumslim 48 tretmana za tijelo su vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana, poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana, poboljšana cirkulacija i protok kisika, eliminacija viška tekućine i detoksikacija organizma, metaboličko djeovanje aktivnih supstanci na proces lipolize.

Kontraindikacije Vacumslim 48 tretmana

Vacumslim 48 tretman ne preporučamo osobama s visokim krvnim tlakom, dijabetesom, epileptičarima, osobama s bubrežnim tegobama, osobama sklonima kožnim oboljenjima – dermatitisu, psorijazi i sl., osobama s malignim bolestima te trudnicama.

Aktivne komponente Vacumslim 48 tretmana za tijelo

L-Carnitine – ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica te postiže da masti sagorijevaju u energiju.

RonaCare Rutinsulfate – koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. On čini kožu mladom i lijepom.

Kofein – snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože, istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.

Thermolate – proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.

Ekstrakt divljeg kestena – sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.

Ekstrakt bršljana – Ivy (Hedera helix) – sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.

Ekstrakt alge – intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.

Kompleks eteričnih ulja – limun, cimet, naranča, ružmarin kao i bergamot, menta, lavanda osvježavaju i relaksiraju kožu doprinoseći njenom boljem izgledu.

Tretman Vacumslim 48 kombiniramo s tretmanima kavitacije, radiofrekvencije, vakuuma, gips tretmana, aromaterapije u termo deci, oklagijama i dr.

Vacumfit 100

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Vacumfit 100 je idealan tretman za smanjenje celulita i obujma tijela. Kad klijent dođe, prvo pregledamo stanje kože i tkiva te napravimo mjerenje. Zatim ciljano područja premazujemo toplim, a nakon toga hladnim gelom. Ovaj tretman je vrlo učinkovit za izbacivanja toksina i viška vode iz organizma te kod samog procesa mršavljenja.

Rezultati tretmana:

Oklagije ili maderoterapija

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Oklagije, odnosno maderoterapija je masaža kojom radimo stimulaciju limfnog sustava. Limfni sustav zadužen je za izbacivanje toksina – čišćenje nečistoća iz organizma. Opis tretmana Tretman oklagija započinje nanošenjem anticelulitnog ulja ili kreme na područje koje ćemo tretirati. Postoji točan redoslijed valjaka koje koristimo tijekom izvođenja tretmana te način uporabe i smjer pokreta. Ukoliko osoblje nije educirano, može doći do pojave modrica, podljeva i boli. U tertmanu koristimo anatomski oblikovana drva.

Tehnika ovog tretmana podrazumijeva seriju ponavljajućih pokreta pomoću kojih stimuliramo limfni sustav tijela i time ga oslobađamo od toksina, ubrzavamo metabolizam te opuštamo tijelo i um.

Tretman maderoterapije kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, Vacumslim 48 tretmanom, gips tretmanom, elektrostimulacijom, presoterapijom, termo dekom i dr. Želite li savršenu figuru, pokrenutu limfnu i krvnu cirkulaciju, ovo je idealan tretman za vas!

Rezultati tretmana:

Brazilska maderoterapija

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, poznatiji kao oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice, koje podsjećaju na zvona s drškama.

Pritiskom čašice na tijelo stvara se vakuum pa se pažljivim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire i do najdubljih naslaga masnog tkiva. Ovim tretmanom se tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbijaju“ na manje nakupine, koje se potom lakše razgrađuju. Brazilska maderoterapija je potpuno prirodan tretman. Ne koriste se nikakvi kozmetički ili kemijski preparati, već samo prirodna ulja za masažu.

Rezultati tretmana:

Koja je razlika između brazilske i klasične maderoterapije?

Za razliku od klasične, kod brazilske maderoterapije se dopire do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra. Također, brazilskom maderoterapijom se mogu obraditi i dijelovi tijela poput masnih naslaga na području trbuha i unutarnje strane bedara.

Kako se pripremiti za tretman brazilske maderoterapije?

Prije tretmana se ne preporuča jesti konkretne obroke barem dva sata prije dolaska. Potrebno je piti više vode prije te posebnice nakon tretmana, kako biste tijelu pomogli u odstranjivanju toksina.

Kontraindikacije

Ovaj tretman nije namijenjen trudnicama i dojiljama te osobama koje imaju problema s venama i trombozom.

Gips tretman

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Aktivne supstance koje su odgovorne za rješavanje ovih problema su:

Bakar – ima važnu ulogu u stvaranju elastina
Cink – vezuje slobodne radikale, odnosno poboljšava eliminaciju štetnih tvari
Silicij – ima veoma dobru ulogu u stvaranju kolagena
Magnezij – važan za učvršćivanje tkiva Željezo – očuvanje mlade kože i tonusa kože
Sa samo jednim gips tretmanom možete skinuti čak jedan konfekcijski broj, i to za samo 45 minuta.

Opis tretmana gipsanih bermuda Tijekom tretmana, područje koje se tretira oslobađa se viška slobodnih radikala koji se izlučuju znojenjem. Zbog toga je efekt vidljiv već nakon prvog tretmana. Tretman gipsanih bermuda kombiniramo s tretmanima kavitacije, radiofrekvencije, vakuuma, Vacumslima 48, presoterapije, elektrostimulacije i dr.

Tretman termo dekom

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Tretman termo dekom ima isti efekt kao sauna, ali s prednošću jer se tretira tijelo, a lice je izolirano od zagrijavanja. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine itd. Koristi se kao anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje.

Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

Termo deku kombiniramo s kavitacijom, radiofrekvencijom, presoterapijom, odnosno limfnom drenažom, vakuumom, oklagijama, Vacumslimom 48, gipsom i dr.

Call Now Button