_Permanent make up_

Permanent make up u posljednje vrijeme postaje neizostavan tretman za žene koje u svakom trenutku žele izgledati svježe i dotjerano, bez suvišnog gubitka vremena na šminkanje svakoga dana.

Japansko iscrtavanje obrva/mikropigmentacija

Što je japansko iscrtavanje obrva, odnosno mikropigmentacija?

Japansko iscrtavanje obrva je polutrajna metoda iscrtavanja obrva.

Ona omogućuje prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva.

Opis tretmana

Prvotno se olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijentica mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Nakon toga se bira boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenata, i tek se nakon toga kreće se s postupkom iscrtavanja.

Kakav je rezultat japanskog iscrtavanja obrva?

Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirodne i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, s obzirom da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make up-a, već su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije jer su obrve u potpunosti prilagođene vašem licu. Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate!

Možemo postići nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata:

 • Potpuno prirodne obrve
 • Jarke i glamurozne obrve
 • Polutransparentne obrve

 

 

 

  Puder obrve

  Što su puder obrve?

  Puder obrve su novija metoda mikropigmentacije obrva, čime se postiže suptilan efekt promjene bez straha od preizraženih obrva. Puder obrve se rade mašinicom, za razliku od klasičnog iscrtavanja koji se radi ručno. Mašinicom se kontrolira unos pigmenta u kožu te se jednako raspoređuje njegova količina i dubina unosa. Ova jedinstvena tehnika mikropigmentiranja ne ostavlja ožiljke niti uzrokuje neželjene promjene pigmenta.

  Koja je razlika između iscrtanih obrva i puder obrva?

  Dok se iscrtavanjem dobiva efekt prirodnih dlačica, puder tehnikom se postiže izgled blago osjenčanih, našminkanih obrva, kao da smo kistom i sjenilom zasjenčali obrve.

  Koji su efekti puder obrva?

  Efekti metode sjenčenja puder obrva su višestruki:

  • Obrve izgledaju kao da ste ih šminkali olovkom ili sjenilom
  • Polutransparentno, lagano sjenčanje
  • Veoma prirodan oblik
  • Mogućnost postizanja jarkih i glamuroznih obrva
  • Guste obrve s mekanom teksturom
  • Odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva

  Tko su kandidati za puder obrve?

  Puder obrve preporučuju se svima koji preferiraju punije i trajnije obrve, a istovremeno žele lijepo zaobljene i blago definirane obrve. Preporučuju se osobama s masnom i zrelom kožom, a pogodne su i za one koji provode puno vremena na suncu ili se svakodnevno šminkaju.

  Koliko traju puder obrve?

  Trajnost ove metode je od 1 do 2 godine, ovisno o tipu i zrelosti kože.

  Njega poslije tretmana

  Nakon tretmana puder obrva potrebno ih je samo isprati vodom i ne mazati, već pustiti da same zacijele. Proces traje od 4 do 10 dana. Pigment je nakon tretmana uvijek taman ali procesom zacjeljivanja pigment posvijetli od 30 do 50 posto.

  Efekti metode sjenčenja “puder obrva” su višestruki:

  • Obrve izgledaju kao da ste ih šminkali olovkom ili sjenilom
  • Polutransparentno, lagano sjenčanje
  • Veoma prirodan oblik
  • Mogućnost postizanja jarkih i “glamuroznih” obrva
  • Guste obrve s mekanom teksturom
  • Odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva

  Trajnost ove metode je od 1 do 2 godine, ovisno o tipu, zrelosti kože.

   

  Eye liner

   

  U svojoj ponudi imamo tri vrste eyeliner tehnike: lash linija, klasični eyeliner i najnoviji shading eyeliner sa sjenčanjem. Trajni make up se prilagođava linijama oka na način da klijentica izgleda što prirodnije, svježije i uvijek umjereno našminkano.

  Trajno iscrtavanje usana

  Što je trajno iscrtavanje usana?

  Ukoliko imate problem s depigmentacijom usana ili nemate definiran rub usana, tada je metoda permanent make up-a idealna za vas! I kod ovog tretmana postoje dvije metode: aquarelle lips i 3D lips.

  Aquarelle lips je sjenčanje kojim se blago konturira rub sa sjenom.

  3D lips je kompletno popunjavanje usana pigmentima.

  Pigmenti se kreću u rasponu od nude pa do crvenih boja koje se mogu međusobno miješati. Svakoj klijentici pristupa se individualno i pronalazi idealan omjer nijansi boja koji se prilagođava tenu i tipu osobnosti. Permanent make up radi se na prirodnoj bazi, a korekcija je uključena u cijenu.

  © 2020. BeYou kozmetički salon

  Call Now Button