_Permanent make up_

Permanent make up u posljednje vrijeme postaje neizostavan tretman za žene koje u svakom trenutku žele izgledati svježe i dotjerano, bez suvišnog gubitka vremena na šminkanje svakoga dana.

Japansko iscrtavanje obrva/mikropigmentacija

Polutrajna metoda iscrtavanja obrva.

Ona omogućuje prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva.

Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, s obzirom da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make up-a, već su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije jer su obrve u potpunosti prilagođene vašem licu. Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate!

Prvotno se olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijentica mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Nakon toga se bira boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenata, i tek se nakon toga kreće se s postupkom iscrtavanja.

Možemo postići nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata:

  • Potpuno prirodne obrve
  • Jarke i glamurozne obrve
  • Polutransparentne obrve
Puder obrve

Efekti metode sjenčenja “puder obrva” su višestruki:

  • Obrve izgledaju kao da ste ih šminkali olovkom ili sjenilom
  • Polutransparentno, lagano sjenčanje
  • Veoma prirodan oblik
  • Mogućnost postizanja jarkih i “glamuroznih” obrva
  • Guste obrve s mekanom teksturom
  • Odsutnost neprirodnih i grubih kontura obrva

Trajnost ove metode je od 1 do 2 godine, ovisno o tipu, zrelosti kože.

Njega poslije tretmana:
Samo isprati s vodom i ne mazati, pustiti da same zacijele. Proces traje od 4 do 10 dana.
Pigment je nakon tretmana uvijek taman ali procesom zacjeljivanja pigment posvijetli od 30 do 50 posto.

Eye liner

U svojoj ponudi imamo tri vrste eyeliner tehnike: lash linija, klasični eyeliner i najnoviji shading eyeliner sa sjenčanjem. Trajni make up se prilagođava linijama oka na način da klijentica izgleda što prirodnije, svježije i uvijek umjereno našminkano.

Usne

Ukoliko imate problem s depigmentacijom usana ili nemate definiran rub usana, tada je metoda permanent make up-a idealna za vas! I kod ovog tretmana postoje dvije metode: aquarell lips sjenčanje kojim se blago konturira rub sa sjenom te 3D lips, kompletno popunjavanje usana s pigmentima.

Pigmenti se kreću u rasponu od nude pa do crvenih boja koje se mogu međusobno miješati. Svakoj klijentici pristupa se individualno i pronalazi idealan omjer nijansi boja koji se prilagođava tenu i tipu osobnosti. Permanent make up radi se na prirodnoj bazi, a korekcija je uključena u cijenu.

© 2020. BeYou kozmetički salon

Call Now Button