Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...Tretmani lica

Fotorejuvenacija/
Anti-age tretman pomlađivanja

Tko su kandidati za tretman?

Kako djeluje tretman?

Terapija IPL Eurofeedback Beaute Paris poboljšava strukturu kože bez invazivnih zahvata.

Intenzivna pulsna svjetlost šalje valne duljine pulsirajuće svjetlosti u kožu.

Na mjestima gdje se u koži nalaze hiperpigmentacije ili keratoze svjetlost utječe na ubrzano sazrijevanje njihovih stanica te ih nakon tog procesa organizam prirodno odbacuje.

Valna duljina također djeluje na uspostavu ravnoteže kolagena i elastina te tako na mjestima gdje se javljaju bore, proširene pore i ožiljci dolazi do potpune regeneracije .

Pulsirajuća svjetlost utječe i na kapilare te rozaceju pokrećući koagulaciju hemoglobina. U ovom slučaju kapilare se sužavaju i vraćaju se u prvobitno stanje.

Rezultat tretmana:

Micropen/mezoterapija

Tko je kandidat za tretman?

Kako funkcionira Micropen tretman?

Prijenos tvari direktno kroz kožu jedini je način da potrebne tvari stignu na mjesto gdje je nužan njihov utjecaj. Bez obzira koliko puta nanijeli kremu na kožu ili pomoću tekućine unijeli razne tvari, one nikada neće nadomjestiti dovoljnu koncentraciju hranjivih tvari. Mezoterapija je jedina metoda koja to omogućuje i kožu hrani dubinski.

Osim unosa aktivnih tvari, Micropen djeluje i na stimulaciju kolagena i elastina, što ga čini odličnim tretmanom kod ublažavanja bora i strija.

Svakodnevno imamo sve bolje proizvode koji daju sve bolje rezultate. Najveća novost je primjena dijelova DNA i matičnih stanica, što daje odlične rezultate kod pomlađivanja lica. Cilj je da aktivne tvari dospiju na mjesto gdje mogu djelovati specifično. Svaki proizvod, ovisno o namjeni, djeluje različito.

Koje su koristi tretmana mezoterapije?

Micropen, odnosno mezoterapija je minimalno invazivna tehnika kojom se potiče proces obnavljanja tkiva, prirodno podiže nivo kolagena u koži pa se još naziva i kolagen indukcijska terapija (neokolageneza). Mikroiglicama se na koži stvara mnoštvo vertikalnih uboda, izazivajući mikroozljede čime se potiču prirodni mehanizmi regeneracije kože, tako da se stimulira proliferacija fibroblasta, uz povećanje proizvodnje kolagena i stvaranje novih krvnih žila.

Mezoterapija je metoda stara oko 80 godina koja se prvotno počela koristiti u Francuskoj kod ublažavanja bolova mišića i zglobova. Cilj metode je površinsko ubrizgavanje raznih tvari pomoću injekcije na mjesto gdje je potrebno određeno djelovanje.

Koliko tretmana je potrebno da se vidi rezultat?

Broj tretmana ovisi o indikaciji. Prosječno za lice treba 1 do 3 tretmana, dok za tijelo 5 do 12 tretmana, ovisno kombinira li se s drugim metodama. Razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Nakon završetka tretmana savjetuju se 1 do 2 tretmana godišnje za održavanja.

Tko je kandidat za tretman?

Micropen je jednako učinkovit za žene i muškarce s različitim fototipovima kože, od svijetle do vrlo tamne. Ovo je najbolji tretman za lice kada su u pitanju ožiljci od akni i borba protiv istih. Rezultati su uvijek bolji kod mlađih osoba, jer njihova koža brže zacjeljuje i prirodno sadrži više kolagena. Ipak, ovaj tretman primjenjujemo i kod osoba koje su prešle 60. godinu života.

Već nakon tri minimalno invazivna tretmana, odnosno dolaska u razmaku od 30 dana, možete poboljšati svoj izgled i sa samopouzdanjem pokazati kožu lica.

 

Opis tretmana

Tretman Mezoterapije ima tri faze:

Faza 1: Upala. Mikro oštećenja kože pokreću imunološki sustav da očisti ranu, odnosno ožiljak, ukloni ostatke, poveća protok krvi i počne stvarati novo tkivo.

Faza 2: Proliferacija. Ožiljak, odnosno novonastalo oštećenje na koži se obnavlja novim stanicama te se razvija nova mreža krvnih žila.

Faza 3: Preoblikovanje. Ožiljak (rana ili hiperpigmentacija) se zamjenjuje novim kožnim tkivima i krvnim žilama.

Tretman započinjemo temeljitim čišćenjem kože s odgovarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože. Potom slijedi enzimatski piling koji skida rožnati sloj, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje. Terapija mikroiglicama započinje nanošenjem LIFT HG hidrogela koji štiti od abrazije i trenja tijekom postupka. Mikroiglice prodiru u kožu i potiču stvaranje kolagena. Nakon tretmana ponovno nanosimo Lift HG hidrogel kako bismo spriječili dodatno isušivanje kože. Preostali sadržaj hidrogela dajemo klijentima u pakiranju za kućnu njegu, a nanose ga na kožu po potrebi, unutar 24 sata od tretmana. Hidrogel hladi, hidratizira i daje prijeko potrebnu ugodu koži.

Kako se pripremiti za tretman?

Tri do pet dana prije tretmana preporučujemo prestanak korištenja proizvoda koji sadrže vitamin A te svakodnevno nanošenje kreme s visokim zaštitnim faktorom. Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice te očistiti lice, što će učiniti naši kozmetolozi u salonu.

Svakodnevno imamo sve bolje proizvode koji daju sve bolje rezultate. Najveća novost je primjena dijelova DNA i matičnih stanica, što daje odlične rezultate kod pomlađivanja lica.

Cilj je da aktivne tvari dospiju na mjesto gdje mogu djelovati specifično. Svaki proizvod ovisno o namjeni djeluje različito te se prema vrsti namjene odabire proizvod.

Kolagenske niti

Tko je kandidat za tretman?

Svrha tretmana:

Tretmanom ubacivanja kolagenskih niti koža se podiže, zateže i pomlađuje, bez narušavanja mimike lica. Tehnika kojom se izvodi ovaj tretman je potpuno prirodna i neinvazivna, a cilj tretmana je da pomoću kolagenskih niti potaknemo proizvodnju vašeg kolagena, kojeg s vremenom svi gubimo iz kože.

Rezultati tretmana:

DALTON Aqua Facial

Tretira:

Ukratko o tretmanu:

DALTON Aqua Facial jedan je od najpopularnijih aparativnih tretmana lica u kozmetičkom svijetu. Ovaj neagresivan i vrlo učinkovit tretman nadmašuje sve dosadašnje metode čišćenja lica. Aqua Facial je jedinstveni tretman koji kombinira nježno čišćenje, vakuumsku hidrodermoabraziju i njegujuću hidrataciju. Prilagođava se svakom tipu i stanju kože i postiže neusporedive rezultate.

Rezultati tretmana:

Mesoestetic kiseline

Tretira:

Ukratko o tretmanu:

Mesopeel je najširi raspon kemijskih pilinga dizajniran za profesionalce koji zahtijevaju sigurne, učinkovite, svestrane, prilagodljive proizvode u svrhu postizanja eksponencijalnog, prilagođenog rezultata. Niz pilinga s jednom tvari na bazi alfa i beta hidroksi kiselina u različitim koncentracijama i kombiniranih formula koje nude sinergizam kemijskih pilinga s aktivnim sastojcima usmjerenim na specifične indikacije kože.

Rezultati tretmana:

Cosmelan

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Cosmelan je profesionalni depigmentacijski tretman s intenzivnim korektivnim učinkom koji regulira pretjeranu proizvodnju melanina u melanocitima te tako inhibira i kontrolira pojavu tamnih mrlja na koži. Ima dvostruko djelovanje – korektivno i kontrolirajuće te u kratkom vremenu postiže dugotrajne rezultate, na način da drži hiperpigmentaciju pod kontrolom.

Rezultati tretmana:

Acnelan

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Acnelan je tretman koji istovremeno djeluje na različite faktore koji uzrokuju nastanak akni. Formula sadrži salicilnu i mandeličnu kiselinu, natrijev lepargilat koji u kombinaciji s ekskluzivnim bexaretinyl kompleksom ima jedinstveno sinergično djelovanje – duboko čišćenje i sveobuhvatnu obnovu kože sklone aknama i seboreji.

Rezultati tretmana:

Kriolipoliza (smanjenje podbratka)

Tko je kandidat za tretman?

Svrha tretmana:

Kriolipoliza je trajno uklanjanje masnih naslaga zaleđivanjem. Ovim tretmanom se uklanjaju i metaboliziraju kompletne masne stanice pa se masti više u njima ne mogu skladištiti, za razliku od aparativnih metoda i redukcijskih dijeta gdje se samo smanjuje obujam stanica.

Proces je postepen, stoga prve rezultate očekujemo nakon 3 do 4 tjedna, a konačne nakon 2 mjeseca. Jednim tretmanom se trajno ukloni 25-30% masnih stanica tretiranog.

Rezultati tretmana:

Što je kriolipoliza

Kriolipoliza je trajno uklanjanje masnih naslaga zaleđivanjem. Ovim tretmanom se uklanjaju i metaboliziraju kompletne masne stanice pa se masti više u njima ne mogu skladištiti, za razliku od aparativnih metoda i redukcijskih dijeta gdje se samo smanjuje obujam stanica. Masne stanice se potom metaboličkim procesima u potpunosti izlučuju iz organizma. Kriolipoliza ima hlađenje kroz cijelu površinu aplikatora, za 360°, i tako je učinak bolji, a vrijeme tretmana kraće! Također, ovaj uređaj ima i 3. glavu za rješavanje problema s podbratkom! Tretmanom se zamrzava samo masni jastuk u aplikatoru, dok je površina kože zaštićena posebnom membranom pa je siguran za okolno tkivo. Istovremeno se mogu tretirati dva različita jastuka. Proces je postepen, stoga prve rezultate očekujemo nakon 3 do 4 tjedna, a konačne nakon 2 mjeseca. Jednim tretmanom se trajno ukloni 25-30% masnih stanica tretiranog.

Opis tretmana

Tretman kriolipolize ne zahtjeva pripremu. Prvo definiramo područje koje želimo tretirati. Istovremeno možemo tretirati dva masna jastuka na tijelu te podbradak. Na kožu područja koje tretiramo položimo jednokratnu membranu koja sadrži termostabilna sredstva koja štite površinu kože od zamrzavanja. Preko membrane vršimo usis masnog tkiva u aplikator koji hladi do –10°C. Aplikator hladi cijelom površinom, za razliku od drugih uređaja kriolipolize gdje je hlađenje parcijalno. Prije hlađenja tkivo se zagrijava, što tretman čini ugodnijim. Kada aplikator počne hladiti, javlja se osjećaj hladnoće koja postaje sve intezivnija, uz osjećaj bockanja u tkivu. Kada dođemo do ciljane temperature ubrzo dolazi do anestezije i analgezije (zbog efekta zamrzavanja) pa je tretman ugodan do samog kraja. Tijekom tretmana klijent se nalazi u udobnom ležećem ili poluležećem položaju te se može u potpunosti opustiti svih 30 do 45 minuta koliko traje tretman. Preporučena količina tretmana ovisi o veličini masnog jastuka.

Korekcija podbratka tretmanom kriolipolize

Podbradak nastaje kao posljedica opuštanja ravnog mišića na vratu i stvaranja masnih jastučića, a te nakupine masnog tkiva na licu i vratu čine mnoge osobe nesretnima. Njegov nastanak povezuje se s nasljeđem, posljedica je starenja, prekomjerne debljine, ali se nađe i kod osoba koje nisu sklone debljanju. U Be You kozmetičkom salonu imamo dobitnu kombinaciju za smanjenje i uklanjanje podbratka najnovijim tehnologijama u kozmetičkoj industriji. Paket tretmana čine 2 tretmana kriolipolize (zamrzavanje podbratka na -5°C) te 3 tretmana Mesoestetic bodyshock®, kombinirajući aktivne komponente iz boostera. Bodyshock lypolitic booster potiče smanjenje broja i veličine masnih stanica; pomaže smanjiti konturu tretiranog područja. Aktivne tvari su: Coleus Forskolii, kofein, L-karnitin, anti-adipogeni. Bodyshock firming booster popravlja stanje kože uzrokovano oscilacijama težine, celulitom i starenjem; zateže dijelove kože koji pokazuju znakove gubitka elastina i čvrstoće. Aktivne tvari: DMAE, oksaceprol, hidroksiprosilan, klorela, peptidni koktel. Bodyshock sculpting mask Mesoestetic je intenzivna završna maska za redefiniranje siluete i poboljšanje njenog izgleda. Bodyshock maska za oblikovanje uključuje aktivne sastojke formulirane korištenjem tehnologije vehikulizacije Smart Adiposhock systemTM, kao što su L-karnitin, Coleus Forskholii i kofein, koji djeluju u kombinaciji s ekstraktom čička kako bi redefinirali siluetu.

Tko su kandidati za tretman kriolipolize?

Kandidati za kriolipolizu su osobe starije od 20 godina koje imaju višak masnih naslaga na području stomaka, unutarnjeg i vanjskog dijela bedara, koljena, ispod stražnjice, na leđima i koje imaju  podbradak. Kriolipoliza je idealna za preoblikovanje tijela. Tretman je kontraindiciran kod osoba s metastatskim tumorima, akutnim oboljenjima, kod težih autoimunih bolesti, težih kardiovaskularnih bolesti, epilepsije, temperature, kod težih oboljenja jetre i bubrega, osoba koje imaju ugrađen pacemaker, trudnica i dojilja, krioglobulinemije (rijetke bolesti; stvaranja posebne vrste imunoglobulina pod utjecajem hladnoće).

Rezultati tretmana

Posljedica kriolipolize je apoptoza (programirana stanična smrt). Masno tkivo postaje nekrotično i raspada se te se sistemom eliminacije izlučuje iz organizma. Prve rezultate očekujemo nakon 3 do 4 tjedna, a konačne nakon 2 mjeseca. Jednim tretmanom trajno se ukloni 25-30% masnih stanica tretiranog  jastuka.

Oporavak od tretmana

Nakon tretmana kriolipolize tretirano područje je crveno i blijedo, javlja se osjećaj peckanja, bockanja i svrbeža te punoće u grlu nakon tretiranja podbratka. Sve nuspojave nestaju u roku od nekoliko dana. Tretman je u potpunosti siguran. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim obvezama.

Green Peel dr. Schrammek

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Baza pilinga je mješavina osam odabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine koji se nježno umasiraju u kožu. Postupak Biljnog Pilinga danas koriste liječnici i kozmetolozi širom svijeta. Različite količine biljne mješavine Green Peel biljnog pilinga omogućuju individualno prilagođavanje postupka prema tipu kože i željenim ciljevima postupka.

Bio Surface Peel (Biorepeel) Kemijski piling lica

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Kemijski piling lica je izvrsna metoda za liječenje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacijskih mrlja, ublažavanja plićih bora, a može se koristiti i za osvježenje kože lica. Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša.

Juliette Armand - Skin Boosteri

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Juliette Armand svojim Skin Booster Anti-Surgery sustavom donosi revoluciju u kozmetološku znanost. Razvili su naprednu terapiju koja svojim kompleksnim i tehnološki naprednim formulama potiče kožu da u borbi s najčešćim negativnim promjenama nadmaši svoje kapacitete i tako ostvari visokoefikasne rezultate usporedive s invazivnim zahvatima estetske kirurgije.

Dijamantna dermoabrazija lica

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Dijamantna mikrodermoabrazija je oblik dubinskog pilinga koju čine sitne čestice dijamanata postavljenih pod različitim kutevima. Te čestice odstranjuju površinski sloj kože i mrtve stanice, čime omogućuju stvaranje novih stanica i kolagena te regeneraciju oštećenog tkiva. Ovim tretmanom ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten postaje pročišćen.

Rezultati tretmana:

Klasično čišćenje lica

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Klasično čišćenje lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno promijenio. Pojačano lučenje sebuma ili loja u našoj koži uzrokuju različiti čimbenici, poput slobodnih radikala, znojenja, nezdravih životnih navika i netemeljitog čišćenja kože od make up-a.

Čišćenjem lica pospješujemo oslobađanje od toksina, osiguravamo bolju prokrvljenost kože, smanjujemo vidljivost proširenih pora, ujednačavamo pigmentaciju kože i reduciramo upalu.

Rezultati tretmana:

Aparativni tretman kisikom

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Snažno djeluje na pomlađivanje kože potičući metabolizam i novi kolagen. Kisik tretman je neizostavan dio svake kozmetičke njege, a unos kisika se vrši: sprejanjem kisika uz adekvatan serum, injektiranjem kisika pod tlakom te inhaliranjem kisika ispod kupole.

Oxygen terapijom ubrzavamo metabolizam i oporavljamo organizam („resetiramo“ rad kože i organa). Nakon 6 tjedana tretirajućeg ciklusa rezultat je vidljiv i dokazan; površina kože obnovljena, glađa, zategnutija, elastičnija i čišća.

Nedostatak kisika u ljudskom tijelu uzrokuje:

Usporavanje metabolizma, sivilo kože lica, fleke, široke pore, lošu memoriju, oslabljen dišni sustav, podočnjake, kataraktu, osjetljivost očiju, bronhitis, visoki krvni tlak, mentalnu disfunkciju, insuficijenciju krvnih žila i srca, hemeroide, zatvor stolice, psorijazu, emfizem, reumatske bolesti pa čak i tumore.

Rezultati tretmana:

Zdrava koža i ostali organi trebaju dovoljnu količinu kisika, a ukoliko ga nedostaje usporava se metabolizam, ubrzava se proces starenja kože te nastaju neželjene promjene. Koža izgleda beživotno, a lice je sivo, regeneracija je usporena i povećana je sklonost razvoja dermatoza.

Kako izgleda tretman?

Aparativni tretman lica kisikom vršimo sprejanjem kisika uz adekvatan serum, injektiranjem kisika pod tlakom te inhaliranjem kisika ispod kupole. Oxygen terapijom ubrzavamo metabolizam i oporavljamo organizam („resetiramo“ rad kože i organa).

Kiseline Juliette Armand

Tko je kandidat za tretman?

Ukratko o tretmanu:

Nakon 23 godina istraživanja, razvoja i proizvodnje profesionalne kvalitete kozmetike, Juliette Armand je kreirao Ameson medicinsku liniju za kožu, sa znanstvenim prednostima u odnosu na druge estetske proizvode. Ime linije Ameson, inspirirano grčkom riječi „amesos“ (odmah), naglašava predanost medicinsko-estetske njege kože s trenutnim rezultatima. Mesopeel kategorija Ameson linije kemijskih pilinga je startna točka i ključno oruđe estetske medicine.

Koristi tretmana:

Call Now Button