Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...

Masaže

Klasična ili medicinska masaža

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Klasična ili medicinska masaža je fizikalna metoda koja se primjenjuje zbog njenih pozitivnih učinaka na zdravlje cijelog organizma, s posebnim djelovanjem na zdravstvene poremećaje koštano-mišićnog sustava (bolovi i ukočenost u mišićima i zglobovima). Masažnim pokretima glađenja, gnječenja, trljanja, udaranja i tresenja postižu se rezultati i blagotvorni učinci masiranja. Klasična medicinska masaža najčešće se izvodi prirodnim uljem slatkog badema u koje se dodaju razna eterična ulja koja dopunjavaju opuštajuće djelovanje pokreta masaže.

Rezultati masaže

Masaža + radiofrekvencija

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Monopolarna radiofrekvencija dubinski zagrijava jačajući mišićno i vezivno tkivo te pomaže u otklanjanju bolova u leđima. Bipolarna radiofrekvencija zajedno s vakuumom, osim zagrijavanja mišićnog tkiva vakuumom drenira štetne tvari. Moć vakuuma je vraćanje cirkulacije u zone obuhvaćene boli te omogućavanje dovoljne količine nutrijenata za njihovo liječenje.

Ako patite od bolova u leđima, vratu ili bilo kojeg drugog tipa kronične boli koja se svakodnevno pojavljuje, vakuum masaža vaša je idealna terapija. U većini slučajeva sama masaža nije bolna, a može se izvesti u vrlo kratkom roku. Osim što uklanja bol, vakuum masaža može smanjiti upalu mišića i neugodne grčeve.

Rezultati masaže

Anticelulitna masaža

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Posebnom pažnjom tretiraju se dijelovi koje celulit najizraženije pogađa; noge, trbuh, bedra, nadlaktice, a idealna je za one dijelove tijela koje je teško oblikovati vježbanjem, poput područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara. Jedan od glavnih razloga za nakupljanje celulita jest problem loše cirkulacije krvi i limfe. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože. Pokreti su snažniji i intenzivniji nego kod klasične masaže, a izravno utječu na vezivno i masno tkivo.

Rezultati masaže

Be You masaža

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Kraljevska masaža lica i tijela je masaža „od glave do pete“ koja vam pruža „kraljevski tretman“ (kako joj i samo ime nalaže). Tijekom 90 minuta trajanja rituala, dobit ćete masažu cijeloga tijela (leđa, nogu i ruku) s uključenom masažom lica i vlasišta..

Rezultati masaže

Vakuum/cupping masaža

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Vakuum/cupping masaža je vrlo moćna tehnika masaže koja djeluje lokalno na problematičnim područjima, poboljšava cirkulaciju te pospješuje zdravstveno stanje i vitalnost cijelog organizma. U cijelom procesu ove tehnike masaže koristi se moć vakuuma koja vraća cirkulaciju u zone obuhvaćene boli ili celulita i tako omogućuje dovoljne količine nutrijenata za njihovo liječenje. Vakuum masažom se povlači krv u bolna područja i do 10 centimetara u dubinu, a nakon toga povećani unos nutrijenata u određene dijelove ubrzava proces liječenja i odvođenja štetnih kiselih tvari (celulit, mliječna kiselina u mišiću, odnosno miogeloza i dr.).

Primjenjujemo 3 vrste vakuum terapije:

Aparativna primjena – najčešće kod problema celulita i masnih naslaga te kod boli u leđima. Kod aparativne primjene razlikujemo klasični vakuum i vakuum s radiofrekvencijom.

Statične ventuze – najčešće primjenljive kod opuštanja napetosti u leđima ili problema s išijasom kada ih posložimo na mišić

Silikonske pomične ventuze – slična primjena kao kod aparativne vakuum masaže, a najčešće ih koristimo u opuštanju mišića prilikom masaže.

Rezultati masaže

cupping masaža

Masaža za dvoje

Tko je kandidat za tretman?

Kako se izvodi masaža

Udvoje je bolje! U današnjem užurbanom svijetu, komunikacija se sve više svodi na mobitele, društvene mreže i e-mailove, a sve manje na susrete „uživo“. Stoga smo osmislili način da vas dvoje, dvije ili dvojica provedete više kvalitetnog vremena zajedno. Započnite zajednički izlazak kvalitetnom masažom cijelog tijela ili masažu kombinirajte s jednom od njege lica iz naše ponude.

Rezultati masaže

Call Now Button