_O nama_

U ‘Be You’ kozmetičkom salonu imamo različite učinkovite tretmane za njegu lica i tijela kako biste u što kraćem vremenskom periodu postigli željene rezultate; savršen ten, zavidnu figuru, osvježen izgled, ali i kako biste se opustili te posvetili malo vremena sebi.

Vlasnica salona Antea Škugor iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u kozmetičkoj industriji, a u tom je periodu prošla brojne edukacije i usavršavanja. I dalje svakodnevno ulaže u znanje i vještine kako vlastito, tako i svojih zaposlenica, budno prateći najnovije trendove u beauty industriji.

 

Be You tim

Vlasnica salona Antea završila je četverogodišnju srednju školu za kozmetičarku. U Zagrebu nastavlja sa školovanjem na Aromaakademiji te upisuje programe za aromamaserku i aromaterapeutkinju. Edukaciju je potom nastavila u Londonu na Steiner akademiji, ujedno i najvećoj spa kompaniji koja zapošljava kozmetičare na kruzerima. U međuvremenu je diplomirala i marketing na DOBA Sveučilištu u Mariboru.

U Zagrebu je radila u Hypo centru i hotelu Westin, dok je u ljekarnama klijenticama radila tretmane njege i preporuku kozmetike Maria Galland kao djelatnica Biokozmetike. U Dubrovniku je radila u hotelima Palace i Excelsior, Radisson Blue Resortu & Spa Dubrovnik Sun Gardens, zatim na kruzeru Celebrity cruise line na Shillouetu.

Po dolasku s broda odlučila se vratiti u svoj rodni grad gdje je započela s radom u Life Wellness Centru, a paralelno s tim je i samostalno vodila obrt za masažu te masirala na plaži na Srimi. Sudjelovala je u otvaranju wellness centra u D-Resortu gdje je bila glavni terapeut, a prije otvaranja je educirala wellness tim.

Zatim je uslijedila njezina samostalna priča i otvaranje beauty salona Be You.

Jelena – prije završetka srednje četverogodišnje škole za kozmetičare znala je da je to njezin posao iz snova kojeg će raditi s velikom ljubavlju i predanošću. Iza nje je dugi niz godina iskustva u raznim područjima kozmetike kao što su tretmani lica, tijela, manikure, pedikure i depilacije, a dodatno se usavršila i u svijetu trajne šminke obrva, usana i kapaka. Tako je kompletno obuhvaćena jedna cjelina s kojom možete zadovoljiti sve svoje potrebe kvalitetne njege i brige za ljepši izgled i zdravlje.

Helena – završila je četverogodišnju srednju školu za kozmetičare. Tijekom školovanja imala je priliku upoznati se s različitim tehnikama rada u kozmetičkom salonu. Nakon završenog školovanja svoje znanje i vještine nastavlja razvijati u našem kozmetičkom salonu Be You kao pripravnica. Završila je My Lamination edukaciju za lash lift koji je i dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu proizvoda i stručnih edukacija. Svoja znanja dalje usavršava na području tretmana za tijelo kao što su oklagije, različite masaže i slično. S obzirom da je naš salon specijaliziran za tretmane lica i tijela, idući korak joj je specijalizacija na tretmanima lica, uz stručnu podršku i pomoć kolegica Antee i Jelene.

Antea

Jelena

Helena

_ _ _

Individualni pristup

„Svakoj klijentici pristupamo individualno, ovisno o problematici kože, odnosno cilju kojeg želimo postići određenim kozmetičkim tretmanom. Na prvim konzultacijama obavit ćemo neobavezan razgovor, utvrditi trenutno stanje kože lica ili tijela, popričati s klijenticom te dogovoriti daljnje korake. Zdravlje i ljepota u neraskidivoj su vezi, stoga su naši tretmani neinvazivni i blagi prema vašem licu i tijelu.“ – Antea

 

Kod nas ćete biti „baš svoje“, a potpuna diskrecija i ugodan boravak su vam zagarantirani!

© 2020. BeYou kozmetički salon

Call Now Button