Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...Antea

vlasnica

Vlasnica salona Antea završila je četverogodišnju srednju školu za kozmetičarku. U Zagrebu nastavlja sa školovanjem na Aromaakademiji te upisuje programe za aromamaserku i aromaterapeutkinju. Edukaciju je potom nastavila u Londonu na Steiner akademiji, ujedno i najvećoj spa kompaniji koja zapošljava kozmetičare na kruzerima. U međuvremenu je diplomirala i marketing na DOBA Sveučilištu u Mariboru.

U Zagrebu je radila u Hypo centru i hotelu Westin, dok je u ljekarnama klijenticama radila tretmane njege i preporuku kozmetike Maria Galland kao djelatnica Biokozmetike. U Dubrovniku je radila u hotelima Palace i Excelsior, Radisson Blue Resortu & Spa Dubrovnik Sun Gardens, zatim na kruzeru Celebrity cruise line na Shillouetu.

Po dolasku s broda odlučila se vratiti u svoj rodni grad gdje je započela s radom u Life Wellness Centru, a paralelno s tim je i samostalno vodila obrt za masažu te masirala na plaži na Srimi. Sudjelovala je u otvaranju wellness centra u D-Resortu gdje je bila glavni terapeut, a prije otvaranja je educirala wellness tim.

Zatim je uslijedila njezina samostalna priča i otvaranje beauty salona Be You.

Helena

Kozmetičarka

Helena je završila četverogodišnju srednju školu za kozmetičare.  Nakon završenog školovanja svoje znanje i vještine nastavlja razvijati u našem kozmetičkom salonu Be You kao pripravnica.

Završila je My Lamination edukaciju za lash lift koji je i dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu proizvoda i stručnih edukacija. Svoja znanja dalje usavršava na području tretmana za tijelo kao što su oklagije, različite masaže i slično.

S obzirom da je naš salon specijaliziran za tretmane lica i tijela, idući korak joj je specijalizacija na tretmanima lica, uz stručnu podršku i pomoć kolegica Antee i Jelene.
Call Now Button