_Manikura i pedikura_

U ponudi našeg salona imamo:

  • Klasičnu manikuru – OPI
  • Klasičnu pedikuru – OPI
  • Manikuru s trajnim lakom – OPI, CND Shellack, Astonishing Gelosophy
  • Pedikuru s trajnim lakom – OPI, CND Shellack, Astoishing Gelosophy

 

RUSKA PEDIKURA/PEDIKURA S DISKOM

Stopala čine najkompleksniju cjelinu u našem tijelu, s čak 26 kostiju, 33 mišića i više od 100 ligamenata. No, mi im, u većini slučajeva, ne pružamo odgovarajuću njegu. Loš izbor obuće, cjelodnevno hodanje ili stajanje, loše utječu na zdravlje naših stopala. Upravo zato je pedikura kozmetički ritual kojeg bismo si trebali često priuštiti, bez obzira na godišnje doba!

Što je ruska pedikura?

Tvrda i ispucala koža, žuljevi i kurje oči posljedice su obrambenog mehanizama stopala, na mjestima koja su izložena trenju. Da bi vaša stopala i nokti ostali zdravi i njegovani, a imate strah od skalpela i žileta, ruska pedikura je savršen izbor za vaša stopala!

Prilikom ovog tretmana koristimo profesionalnu pedikersku brusilicu i nastavke od kirurškog čelika, različitih veličina, uz različite samoljepljive nastavke, koji su isključivo za jednokratnu upotrebu. Jednokratni nastavci različite granulacije biraju se u skladu sa stanjem stopala.

Tretman je siguran i bezbolan, a prilikom obrade stopala se ne koriste skalpeli. Za razliku od ruske manikure, ruskom pedikurom, odnosno pedikurom diskovima, ne obrađujemo nokte. Za nokte i kožicu oko noktiju se koriste manji i nježniji nastavci kako ne bi oštetili ploču nokta.

 

© 2020. BeYou kozmetički salon

Call Now Button