Budi ti..Budi mladolika...Budi prekrasna... Biram ljepotu...Manikura i pedikura

U ponudi našeg salona imamo:

Manikura i pedikura

RUSKA PEDIKURA/PEDIKURA S DISKOM

Ukratko o tretmanu:

Tvrda i ispucala koža, žuljevi i kurje oči posljedice su obrambenog mehanizama stopala, na mjestima koja su izložena trenju. Da bi vaša stopala i nokti ostali zdravi i njegovani, a imate strah od skalpela i žileta, ruska pedikura je savršen izbor za vaša stopala!

Prilikom ovog tretmana koristimo profesionalnu pedikersku brusilicu i nastavke od kirurškog čelika, različitih veličina, uz različite samoljepljive nastavke, koji su isključivo za jednokratnu upotrebu. Jednokratni nastavci različite granulacije biraju se u skladu sa stanjem stopala.

Tretman je siguran i bezbolan, a prilikom obrade stopala se ne koriste skalpeli. Za razliku od ruske manikure, ruskom pedikurom, odnosno pedikurom diskovima, ne obrađujemo nokte. Za nokte i kožicu oko noktiju se koriste manji i nježniji nastavci kako ne bi oštetili ploču nokta.

Ruska pedikura

Medicinska pedikura

Ukratko o tretmanu:

Medicinska pedikura u odnosu na estetsku bavi se problematikom stopala i noktiju a to su: zadebljana koža, kal ili kurje oko, urasli nokat, mikoza/gljivicno oboljenje, ragade.

Cilj medicinske pedikure je da stopala budu zdrava jer često zbog određenih vanjskih faktora kao šta su: traume (udarci) , neadekvatna obuća, ljekovi itd. uzrokuju probleme.

Redovitim dolascima sva stanja se mogu ublažiti ili u potpunosti riješiti.

Mikoza ili gljivično oboljenje nokta

Ukratko o tretmanu:

To pojava koja je veoma teška za liječiti, a infekcija počinje kao bijela ili žuta mrlja ispod vrha nokta.

Što se dublje gljivica uvuče pod nokat, to ona može uzrokovati zadebljanje, diskoloraciju i čak pucanje noktiju.

Zbog toga je gljivica ne samo bolan problem već ujedno i estetski neprivlačan problem. Također, mikoza može uzrokovati i širenje gljivica na okolnu kožu pa i na pete te tada problem može postati teži za liječenje.

Neki od uzroka:

 • Trauma nokta
 • Loša cirkulacija
 • Prekomjerno znojenje
 • Starija životna dob
 • Pad imuniteta


 • Kada dodje do oboljenja bitno je što više odstraniti bolesni dio nokta i redovnom pedikurom i tinkturama njegovati to područje da bi se došlo do rezultata. Ponekad je to dugotrajan i težak proces.

  BS Špange

  To je moderna medicinska metoda koja:

  Ukratko o tretmanu:

  BS ŠPANGE su Njemački proizvod dr. Bernarda Stolza.

  Sigurna za dijabetičare, jer nema abrazije ili metalnih dijelova koji bi mogli uzrokovati zadiranje u meso ili kanal nokta.

  Mala špangica načinjena od izuzetno otporne specijalne sintetičko staklo-plastične mase ojačane fiberglasom.

  Djeluje na urasli nokat tako da vuče krajeve uraslog nokta prema van i ispravlja ga u rastu. Broj postavljanja ovisi o problematici nokta. Ponavlja se svaka 4 tjedna da bi došlo do rezultata .

  Call Now Button